Work Sharp GFS Guided Feltbryne

 


Allsidig knivsliper å ha med i felten for sliping av kniver eller fiskekroker. Brynet har "vinkelmaler", 5 trinns kvessing og er perfekt for deg som trenger en kvass kniv når du er på tur.


Den legendariske knivmakeren Ken Onion sa om Guided Feltbryne: , "Jeg er imponert over de smarte detaljene på dette brynet, som de magnetiske diamantbrynene, vinkel anlegg, runde keramikkbryner osv., alt i en liten lett pakke. Det er uten tvil den beste manuelle bærbare sliper jeg noensinne har brukt .... Jeg liker spesielt den allsidigheten den har. Jeg har brukt den på flate og konvekse knivblad samt fiske kroker og andre ting, og resultatet blir godt. Noe for alle i denne lille pakken. " 
Diamantbryne med 2 korninger, keramisk stein med 2 korninger samt fiskekrokspor, lærbryne for honing og "anlegg" (20° og 25°) som gir riktig vinkel.


Varekode: ALT-WSGFS221
Bli varslet når tilbake på lager (krever innlogging)

Tilgjengelighet:

kr 398,00

Vi sender lagervarer som oftest samme dag

30 dager åpent kjøp!

Frakt fra kr.48!

Ring oss på 22 33 08 88 for mer informasjon om produktet.

Du kan også kontakte oss på info@stramline.no

Produktbeskrivelse

Detaljer

2 diamantkorninger og 2 keramiske korninger samt krokbryne og polering, alt i ett bryne. WorkSharp Guided Feltbryne er det komplette knivsliper ute i felten eller hjemme. Det er det første bryne med "vinkelmaler", 5 trinns kvessing og er perfekt for deg som trenger en kvass kniv når du er ute i felten. Den legendariske knivmakeren Ken Onion sa om Guided Feltbryne: , "Jeg er imponert over de smarte detaljene som de magnetiske vektskiver, vinkel guider, runde keramikkstener osv., alt i en liten lett pakke. Det er uten tvil den beste manuelle bærbare sliper jeg noensinne har brukt .... Jeg liker spesielt den allsidigheten den har. Jeg har brukt den på flate og re-kurve blader samt fiske kroker og andre ting, og resultatet blir godt. Noe for alle i denne lille pakken. " Diamantbryne med 2 korninger, keramisk stein med 2 korninger samt fiskekrokspor, lærbryne for honing og skjerpe maler (20• og 25•) som gir riktig vinkel. Inkluderer: (1) Grov Diamant bryne, (1) Fin Diamant Bryne, (1) keramisk bryne med 3 posisjoner (grov, fin og fiskekrok spor), (1) liten keramiske bryne, (1)lærbryne innsatt med Micro -slipemiddel, brukerhåndbok. Hold dine kniver skjerpet når du trenger dem med WORKSHARP Feltbryne

Produktomtaler

Levering og Retur

  • Levering av produktene skjer som er angitt på ordrebekreftelsen
  • Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg
  • Du vil bli informert ved eventuelle forsinkelser
  • Alle priser er oppgitt inkl. mva. og eks. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt
  • Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende

Les mer her

Facebook-kommentarer

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Betingelser og vilkår