Om oss

Stram Line Fiskeutstyr er en butikk og nettbutikk for alle fiskeentusiaster. Butikken ligger midt i Oslo sentrum i øverste etasje i avgangshallen på Oslo S.

Kart over Oslo S og Østbanehallen

 

Det er lettå finne frem til oss. Når du kommer inn hovedinngangen på Oslo S tar du rulletrappen opp på venstre side ved Peppes Pizza i avgangshallen. Deretter er det bare å til venstre når du kommeropp trappen og forbi Tannlege vakten, så er du der.

 Dersom du kommer fra Østbanehallen er raskeste vei 
å ta rulletrappen opp ved Opus Café. Gå rett gjennom den, så er du der.
For de som måtte komme fra Byporten, så er det lettest å ta rulletrappen opp ved Starbucks, og  så bruke overgangen til venstre. Da treffer du rett på oss

Fiskeutstyr

Vårt sortiment av fiskeutstyr dekker fluefiske, slukfiske, havfiske, isfiske, fluebinding, fiskebekledning og en rekke tilbehør til fisket og fisketuren. Vi fører kun fiskeutstyr av god kvalitet, og har ikke vi troen på utstyret, tar vi det ikke inn. Personlig service fra kyndige fiskere er også viktig for oss. Alle kunder har ulike behov og vi ønsker å kunne hjelpe enhver som kommer inn i butikken eller kontakter oss på annen måte. Vi er her for kunden.

Medlemsklubb

Meld deg inn medlemsklubben og få medlemspriser på utvalgte varer gjenneom hele sesongen!

Alltid samme pris i butikk og nettbutikk.

Vi sender ut medlemsbrev 1-2 ganger i uken med informasjon om nyheter og produkter med medlemspriser.

SMS  tjeneste

Ønsker du å motta en SMS fra oss når vi har spesielle tilbud eller events? 

Send FISK til 2229. Tjenesten er gratis.

For å melde deg av listen, send FISK STOPP til 2229

 

 

Save

Save

 
Betingelser og vilkår