Diamond Fish Eyes, White Super Fluo

Diamond Fish Eyes er designet for å gjøre det letter og mer underholdende for fluebinderen å binde inn fiskeøyne, og de er et spennende alternativ til eksisterende fiskeøyne på markedet. De er også lette slik at fluen kan fiskes høyt i vannet eller vektes og fiskes dypere.

Varekode: ESY-244_main

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 39,00

Spesialpris kr 29,25

* Påkrevde felt

Vi sender lagervarer som oftest samme dag

30 dager åpent kjøp!

Frakt fra kr. 89!

Ring oss på 22 33 08 88 for mer informasjon om produktet.

Du kan også kontakte oss på info@stramline.no

Produktbeskrivelse

Detaljer

Diamond Fish Eyes er designet for at gøre indbinding af fiskeøjne endnu mere underholdende for fluebinderen, og er et spændende alternativ til eksisterende fiskeøjne på markedet. Disse øjne vejer ikke meget, så fluen kan både fiskes højt i vandsøjlen, eller fluen kan belastes og fiskes dybere.
Der er utallige muligheder at indbinde disse nye øjne på, og der er rig mulighed for at binde super fine fiske imitationer, store som små.
Tryk på billedet, for større version.


Reflection of light

Tanken bag Diamond Fish Eyes er at skabe reflektioner af lys, uanset hvor lyskilden kommer fra, hvilket skabes via deres unikke design med diamant facetter på bagsiden af øjnene.
Alle transparente varianter vil skabe denne lys effekt, men vi har valgt at lave en ikke transparent hvid og sort version også, da vi mener at de har deres berettigelse i sortimentet.
Vi har desuden haft rigtig god erfaring med fluorescerende hvid igennem tiden.


Diamond Fish Eyes - Super Fluorescent

Alle Diamond Fish Eyes, bortset fra den sorte version er fremstillet i super fluo materiale, for at fremhæve øjnene maximalt. At have et så fremhævende hugpunkt på fluen er efter utallige test en sikker vinder, uanset hvilke fiskearter du fisker efter.
I hver pose finder du 12-16 stk Diamond Fish Eyes, samt medfølgende sorte pupiller lige til at påføre øjnene, hvis man ønsker dette. Det er let at påføre dine pupiller med en dubbingnål.


Diamond Fish Eyes sizes - 4 mm - 5 mm - 7 mm - 12 mm

Diamond Fish Eyes findes i 4 størrelser, 4 mm, 5 mm, 7 mm og 12 mm i diameter på øjnenes overflade.
4 mm og 5 mm er primært til mindre fiskeimitationer, og 7 mm og 12 mm er til de større og helt store fiskeimitationer, så om du fisker efter mindre eller større fisk, så er du godt rustet til at lave de fineste fluer i alverdens farvekombinationer, og de kan både indbindes på krog og rør.


Diamond Fish Eyes Vaskebjørn

De føres i følgende farver : Super Fluorescerende Transparent Clear, Super Fluorescerende Hvid, Super Fluorescerende Transparent Gul, Super Fluorescerende Transparent Grøn, Super Fluorescerende Transparent Orange, samt en helt sort version som dog kun føres i 4 mm og 5mm, da denne version er tiltænkt fluemønstre som vaskebjørn eller andre fluemønstre i samme stil.


Produktomtaler

Levering og Retur

  • Levering av produktene skjer som er angitt på ordrebekreftelsen
  • Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg
  • Du vil bli informert ved eventuelle forsinkelser
  • Alle priser er oppgitt inkl. mva. og eks. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt
  • Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende

Les mer her

Facebook-kommentarer

Betingelser og vilkår